Om oss

Belganet är ett familjeägt träsvarveri,- och designföretag beläget i södra Sverige, i Belganet. Med stor passion för inredningsdetaljer i trä, driver vi verksamheten sedan drygt 30 år tillbaka.

Vi tillverkar främst svarvade inredningsdetaljer utav trä och våra kunder är alltifrån den enskilda designern till de lite mer större designföretagen.

Alltifrån tusentals klassiska, svarvade träknoppar till mer exklusiva trähandtag passerar via våra svarvar, fräsar och lackboxar varje dag. Så gör även vackra borsthandtag, frästa trälock samt sängben.

All tillverkning samt montering, lackering och packning - sker i våra industrilokaler i Belganet. Vi levererar för närvarande till Sverige, Norden samt Norra Europa.

 

Hög kvalitet

För extra lång hållbarhet väljer vi endast råvaror av mycket hög kvalitet. Oavsett om det gäller råvara, val av lack eller förpackning till slutprodukten. Allt är handplockat och noga utvalt.

Hållbarhet och miljömedvetenhet

Två viktiga ingredienser som genomsyrar hela vår verksamhet. Från det att råvaran levereras till vår fabrik fram till dess att färdiga designprylar står leveransklara - är hållbarhet och miljömedvetenhet en viktig del för oss på Belganet.

Med naturen som inspiration

Naturen är i sig självt alltid tidlös till färg och utseende. Med moder jord som största inspirationskälla kan Belganet alltid leverera slutprodukter av högsta kvalitet, specifikt designade att passa in i olika hem. Allt från den lantliga idyllen långt ifrån storstaden till den mest exklusivt inredda takvåningen i mitt i city.

Kontakta oss

För mer information om vad vi kan erbjuda vid ett studiebesök, vänligen fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.